Камерна зустріч в рамках виставки „Інтимні обряди” українською мовою
Зустріч з ВікторієюТофан та Анною Хветкевич
▪️ Місце: OP ENHEIM, OP ENHEIM Gallery, 1-й поверх
▪️ Дата й час: 8 травня, 2022 о 15:00
Подія є частиною виставки під назвою „Intimate rituals | Lewandowska – Marcjasz – Tofan “//
Більше інформації щодо виставки можна отримати за посиланням >> https://bit.ly/3CN04ep
Вхід безкоштовний.
___
Камерна зустріч в рамках виставки „Інтимні обряди” українською мовою
У зв’язку з війною в Україні, наразі, в усьому світі, та зокрема у Вроцлаві, вулиці наповнюються українцями. Міста та маленькі містечка Польщі стають національно колоритними та майоріють різноманіттям культур. І тут постає питання чи культурна відмінність може заважати нам говорити про мистецтво?
Як художник та українка за походженням, я з вeликим задоволення запрошую вас всіх, гостей з України та тих людей, хто говорить моєю рідною українською мовою на виставку під назвою „Інтимні обряди”. Для проведення нашою зустрічі та екскурсії виставою, я би хотіла надати слово одній з найближчих людей в моєму житті – моїй сестрі. Вона, зараз, як і мільйони українців вимушена була емігрувати до Польщі.
Зустріч проходитиме у формі не лише екскурсій, а й бесіди. У нас з вами буде можливість створити діалог в теплій обстановці в будинку культури OP ENHEIM. На зустрічі вас чекатиму я – Вікторія Тофан, митець і моя сестра – Анна Хветкевич.
Анна Хветкевич – сестра однієї з митців вистави, Вікторії Тофан. Вона вимушена була покинуту свою домівку в Києві та емігрувати до Вроцлава, у зв’язку з війною в Україні. За освітою вона економіст, за покликанням мама. Вона з задоволення порине в світ виставки разом з гостями з України.
До зустрічі за адресою pl. Solny 4.
Чекаємо на вас, наші гості з України
___
Вікторія Тофан (1993 р.н., м. Дніпро, Україна) – художниця аудіо-візуального контенту, випускниця Національної академії образотворчих мистецтв м. Києва, Україна, та випускниця магістратури факультету живопису Академії мистецтв ім. Євгеніуша Гепперт у м. Вроцлав, Польща. Її магістерська дипломна робота була  представлена в рамках індивідуальної виставки під назвою «Звичайне незвичайне» (гелерія Studio BWA, м.Вроцлав, Польща) та в рамках колективних виставок, таких як «Мікстури культури” (Національний Музичний Форум, м.Вроцлав, Польща), 11-е ТРИЄНАЛЕ МАЛИХ ФОРМ ЖИВОПИСУ, ( Художня галерея Wozownia, м.Торунь, Польща), «Любовні листи» ( Алманак, м.Лондон, Сполученне Королівство Великої Британії), “Оголений нерв. Майстерня: Райковскої” (BWA, м.Вроцлав, Польща) та під час 19-го мистецького огляду SURVIVAL у м.Вроцлаві, Польща. Наразі живе і працює у м. Вроцлав, Польща.____

___

Організатор: OP ENHEIM
Співорганізатор: VOP
Почесний патрон: Womak Holding SA
Партнери: KEIM, Art Hotel, OPEN Advertising | Oksana Solnik-Krzyżanowska